dilluns, 30 de maig del 2011

Una endevinalla amb origen i final



El llibre

El Hòbbit
Autor: J.R.R. Tolkien


Tot té un origen... i un final... Si deixem de banda El Silmaríl·lion (l'antic testament de Tolkien), El Hòbbit és la primera novel·la d'aventures que ens introdueix a la fascinant trilogia d'El Senyor dels Anells. No cal insistir en aquest autor i els seus llibres... o et fascinen (com és el meu cas) o no els suportes (per sort no és el meu cas!).


La foto

1ra pista: Avui va d'orígens i finals... i la població que hem triat és l'origen d'un artista català... o no!... per fer-ho més complicat us direm... què va ser primer l'ou o la gallina?.


Enviada per: Núria Sabaté

6 comentaris:

  1. Òstres, aquesta vegada jo també ho sabia... però el milko se m'ha avançat! ;) Sí que és Riudoms, oi?, prop de la rotonda de l'entrada del poble. Allí hi ha la casa Museu Gaudí, la qual va ser la casa pairal de la família Gaudí... d'aquí el tema de l'origen de "l'ou o la gallina", oi? :) Què hi farem, a veure si a la propera sóc la primera en endivinar-ho!

    ResponElimina
  2. Molt bé .:milko:. i Gemma. Exacte, és Riudoms! Òndia, ha estat penjat-la i ja l'heu endevinada! Felicitats!

    Sí, Gemma, en milko se t'ha avançat només per nou minutets. Així que aquest cop el puntet és per a ell.

    Sí, Gemma, ben vist. La Núria, quan ens ha enviat l'endevinalla ens ha comentat: "En principi és on va néixer Antoni Gaudí-.. però no està clar... Reus i Riudoms es disputen el lloc on va néixer GAUDÍ.. és un tema controvertit i que donaria per més d'un bloc!".

    ResponElimina
  3. He buscat "Sagrada Familia replica" al google images... i he vist la de la foto...

    ResponElimina
  4. Ben pensat milko. :-) Quin perill, el google!
    Ja t'hem afegit el puntet per l'endevinalla, així que et col·loques en quarta posició empatat amb en Martí a tres endevinalles. :-)

    ResponElimina
  5. Aquesta la sabia sense buscar-la, que està ben a prop de casa. :-))
    Felicitats .:milko:.!!

    ResponElimina